Site optimalisatie

Tijdens het optimaliseren van jouw website maken onze SEO/SEA-specialisten gebruik van verschillende methodes en technieken. Continu zijn we bezig met de laatste ontwikkelingen op de markt, om vervolgens hierop in te spelen. Het doel is om hoger in de zoekmachine te ranken om meer leads en conversie te genereren.

Onze aanpak Contact Ons
Optimization birds

Technische website optimalisatie

Allereest kijken we naar de technische kant van de website. We kijken hoe jouw website gebouwd is en welke fouten er in de website zitten om deze vervolgens te herstellen. Verder optimaliseren we onder andere de uitgaande en inkomende links, sitesnelheid en hostingprestaties. In dit proces staat de gebruiksvriendelijkheid (UX) voor de bezoeker centraal.

Technische optimalisatie met vrouw

Zoekmachineoptimalisatie

Onze SEO-specialisten gaan voor je aan de slag aan de hand van zoektermanalyses. Vervolgens spelen onder andere on-page- en off-page-zoekmachineoptimalisatie en linkbuilding een belangrijke rol in het proces. Wij zijn van mening dat meten, weten is. Tijdens de samenwerking krijg je daarom maandelijks rapportages met toelichtingen, voortgang en advies.

Zoekmachine logo's illustratie

Data driven optimalisatie

Je krijgt inzicht in de prestaties van je website met verschillende analytics dashboards. Onze experts experimenteren door verschillende aanpassingen aan de website voor te leggen aan de bezoekers om zo meer time on page te genereren. Zo ontdekken we hoe het gedrag van de bezoekers wordt beïnvloed met content en design. We laten data bepalen wat wel en niet werkt.

UI designer chatbot

Samen met ons optimaliseren?