Let's talk!
Scroll
Slide

Advertenties

Een succesvolle Google Ads campagne laten opzetten

background raster

Elke organisatie wil groeien. Groeien in de zin van meer leads genereren, meer sales en meer naamsbekendheid. Vaak willen organisaties zelfs sneller groeien dan zij organisch in korte periode kunnen bereiken. De oplossing voor snelle en goed meetbare resultaten? Google Ads campagnes op laten zetten!

Mediabirds helpt bedrijven bij het opzetten van Google Ads campagnes. Je wilt tenslotte kwalitatief hoogstaand verkeer op jouw website hebben. Ook niet geheel onbelangrijk: je wilt dat de campagne rendabel wordt.

Google Ads campagnes

Veel organisaties beschikken niet over voldoende kennis om Google Ads campagnes op te zetten. Dit is zonde van het advertentiebudget, omdat het budget niet optimaal wordt benut. Op de lange termijn verspil je dus veel geld en tijd. Aangezien wij veel ervaring hebben met het opzetten en draaien van Google Ads campagnes loont het om dit uit te besteden aan ons. Onze SEA-specialisten onderhouden het contact met alle stakeholders en voorzien hen maandelijks van rapportages. Vier keer per jaar kijken we of de keywords nog relevant zijn aan de hand van een zoekwoordenonderzoek. Zijn de zoekvolumes nog wel accuraat? En wat doet de concurrentie op bepaalde zoektermen? We brengen het uitgebreid in kaart en brengen een vrijblijvend advies uit.

Kom jij ons team versterken?

We zijn op zoek naar vakspecialisten

Als creatief digitaal bureau zijn we hard aan het groeien. Vooral internationaal merken we dat we in veel landen voet aan de grond aan het zetten zijn. Om deze groei vol te blijven houden zijn we op zoek naar versterkingen. Kom jij ons team versterken?

Werken bij
Niels developer