Let's talk!
Scroll
Slide

Webshops

Gespecialiseerd in conversieverhogende webshops

background raster

Wil je een webshop laten maken die als een dijk staat? Je kan bij ons terecht voor een op maat gemaakte webshop. Webshops bouwen wij geheel naar je wensen en klantbehoeften. Ook bij het ontwikkelen van een webshop, werken we volgens onze aanpak. We kijken naar strategiedesigndevelopment en optimalisatie. Met een groot aantal gerealiseerde webshops op de teller, is Mediabirds een betrouwbare partner voor het ontwikkelen van jouw webshop.

Een op maat gemaakte webshop laten maken

De gehele bouw van de webshop is in handen van ons team van ervaren marketingspecialisten, developers en designers. Van het ontwikkelen van een digitale strategie en het realiseren van een User Experience Design, tot het optimaliseren van je webshop en meer conversies genereren. We doen het allemaal. Het voordeel van een op maat gemaakte webshop is dat de mogelijkheden oneindig zijn en er gemakkelijk wijzigingen doorgevoerd kunnen worden. 

WooCommerce webshop laten bouwen

Naast webshops die volledig op maat worden gebouwd, bieden wij ook WooCommerce webhsops aan. Het populairste winkelsysteem in WordPress biedt een goede basis voor je online shop. Het voordeel aan een WooCommerce webshop is dat het een hoge schaalbaarheid heeft en een gemakkelijk te gebruiken Content Management Systeem (CMS). Voor wie is een WooCommerce webshop geschikt? Als startende of relatief kleine webshop is een WooCommerce webshop ideaal. Neem gerust eens contact met ons op en we adviseren je graag. 

Desktop, mobiel en tablet

Een responsive webwinkel, geschikt voor ieder scherm

Mobiel vriendelijke webshops, je kan er niet meer omheen als organisatie. Ook voor in de zoekmachine weegt het zwaar mee of je webshop responsive is. Dit wil zeggen dat je website geoptimaliseerd is voor alle apparaten. Google richt zich niet voor niets al een tijd primair op een aparte mobiele index. Verder komt daarbij dat het grootste gedeelte van je klanten shoppen via hun mobiel. Het is daarom van belang om optimaal te voldoen aan de behoeftes van de mobiele internetgebruiker. Bij Mediabirds vertellen we je graag meer over dit uitgebreide onderwerp.  

Professionele webshop op maat laten maken

Alle webshops die wij bouwen worden opgeleverd in het CMS WordPress. Dit zorgt voor oneindige mogelijkheden en een betrouwbare en goed beveiligde site. Alle webshops en websites die wij opleveren zijn geoptimaliseerd voor de gebruikerservaring (UX en UI) en klaar om te scoren in de zoekmachine. Wij snappen maar al te goed dat het uiteindelijke doel van je webshop is dat je er geld aan gaat verdienen. Daarom is het belangrijk dat je de ontwikkeling van een webshop professioneel laat uitbesteden. 

Wat is Mediabirds?

Een creatief digitaal bureau

Als webbureau in Amsterdam en Ede werken we dagelijks aan unieke digitale producten. We houden ervan dingen te ontwikkelen waar mensen een wauw-effect van krijgen. Hierbij hebben we een duidelijke focus op de performance en gebruikerservaring. Benieuwd wat wij zoal doen?

Over ons
webdesigner Amsterdam