Let's talk!
Scroll
Slide

Maatwerk websites

Maken werkelijk alles mogelijk en zorgen voor de beste performance

background raster

Je wilt een website op maat laten maken: hoe kies je het beste webbureau? We begrijpen dat je dit graag helemaal uit handen geeft, en toch zelf de touwtjes in handen houdt. Of dat je specifieke wensen hebt, maar niet precies weet hoe dat vorm zou moeten krijgen. We bespreken jouw wensen, adviseren je over de mogelijkheden en gaan er stapsgewijs voor je mee aan de slag. Dat doen we volledig responsive en in het meest gebruikte CMS ter wereld. En zegt dat je helemaal niets? Dan is het een uitstekend idee om een website op maat te laten maken. Wij leggen je dan in begrijpelijke taal uit wat we voor je doen, waarmee we jouw online doelstellingen realiseren.

Precies zoals jij het wilt

Misschien weet je al precies hoe de website op maat eruit moet zien. Of welke functies er sowieso in moeten zitten. Wij gaan daarmee aan de slag, ook als je daar liever zelf niet te veel omkijken naar wilt hebben. Dus is het een algemeen idee of heb je het al helemaal uitgewerkt? Wij begrijpen dat we voor jou belangrijk is als je een website op maat wilt laten maken in Amsterdam.

 • Design dat de aandacht trekt
  Met het design trekken we de aandacht. Het ontwerp valt op binnen wat er al beschikbaar is. Bovendien brengt het precies de boodschap over die jij wilt uitdragen naar de doelgroep.
 • Structuur die soepel werkt
  Ondertussen zorgt de techniek onder de motorkap voor dat de website soepel werkt. Bezoekers hebben de beste online ervaring, ook als jij daar alleen de globale opzet van kent.
 • Online succesvol zijn 
  We helpen je op die manier online succesvol te zijn. En vraagt dat om verdere optimalisatie of bijsturen? We signaleren trends, presenteren je oplossingen en werken het voor je uit.

Met alle extra opties en features

Bovendien kun je een website op maat laten maken met de meest specifieke functies. Of met unieke features en koppelingen, bijvoorbeeld met bestaande systemen. Wij zorgen er met onze webdevelopment voor dat we precies bouwen wat jij belangrijk vindt. Dus zoek je naar specialisten die graag een stap verder gaan? Voor ons is niets te gek, wij zijn benieuwd naar wat jij voor ogen hebt!

Website op maat laten maken

We kunnen jouw website op maat maken. Dat doen we volgens een stapsgewijze aanpak, waarmee jij steeds goed weet waar je aan toe bent:

 1. Kick-off
  Tijdens de kick-off bespreken we jouw wensen en de concrete online doelstellingen. Dit vormt het uitgangspunt voor alles waar we aan werken. Bovendien houden we de communicatielijnen kort, zodat je kunt bijsturen als dat nodig is.
 2. Webdesign
  We ontwerpen een webdesign dat opvalt. En dat ruimte biedt aan alle elementen die je belangrijk vindt op de website die je op maat wilt laten maken in Amsterdam.
 3. Ontwikkeling
  De technische ontwikkeling doen we op de achtergrond. Jij hebt geen omkijken naar de technische details. In plaats daarvan zorgen wij ervoor dat het allemaal soepel en snel werkt.
 4. Oplevering
  We leveren je de werkende website op, waar je meteen gebruik van kunt maken. Ook zonder technische kennis natuurlijk. Wij zorgen voor een gebruiksvriendelijk geheel.
 5. Optimalisatie
  Ten slotte blijven we betrokken, ook na de oplevering. Dus kan het sneller, beter of overtuigender? We signaleren trends, brengen je op de hoogte en gaan er graag mee aan de slag

Benieuwd hoe we tot een webdesign komen?

Bekijk de aanpak

Als creatief digitaal bureau hebben we een passie voor het ontwikkelen van unieke digitale producten. Tijdens het ontwikkelen van het webdesign staat de gebruikerservaring centraal. We doen onderzoek naar de doelgroep en brengen de structuur van de site in kaart, waarna we wireframes ontwikkelen. Is dit akkoord? Dan beginnen beginnen we aan het webdesign.

Webdesign
webdesign ontwikkeling