Online uitstraling Together App

Voor de app Together die later dit jaar gelanceerd wordt, hebben we een unieke en herkenbare huisstijl ontwikkeld. Uiteraard hoort hier ook een responsive website bij in de vorm van een one-pager.

Terug naar overzicht

Meet & Go!

De Together App is een sociale app die mensen weer in contact brengt met elkaar. Op basis van je eigen interesses word je gekoppeld aan gelijkgestemden. De app stelt elke dag twee nieuwe mensen aan je voor, waarna je op pad wordt gestuurd met een kortingscode van een van de aangesloten partners. 

Together App had behoefte aan een huisstijl die perfect aansluit op haar ambitieuze strategie. Ook had de app de wens om een website te realiseren waar potentiële partners eenvoudig te weten komen hoe de app werkt. De verwachting was dat ruim 95% van de bezoekers de website op mobiele versie zal bekijken. 

Huisstijl & webdesign

Aan de hand van interviews hebben we de organisatie in kaart gebracht met verschillende modellen. Vervolgens zijn we aan de gang gegaan met het ontwikkelen van de huisstijl en het logo voor de app. In het logo hebben we gekozen om het verbinden van mensen terug te laten komen, evenals de T van Together.  

Voor het ontwikkelen van de website hebben we gekozen om een meerjarig traject te starten. Voor de eerste fase hebben we gekozen om een one-pager te bouwen, waarin de drie stappen (Aanmelden, Meet, Go!) voor iedereen te begrijpen is. Together App had de wens dat er een verticale scrol geïntegreerd werd.

Ook een project aangaan met ons?