Makkelijk vacatures vinden

Voor uitzendbureau JoeToe hebben we een vernieuwde huisstijl met aansluitende website ontwikkeld met filtering. Het doel van de transformatie: leads genereren.

Naar overzicht

We hebben tijdens verschillende sessies met JoeToe in kaart gebracht wat de organisatie wil bereiken. Vervolgens zijn we gaan kijken wat voor uitstraling aansluit bij de organisatie. We hebben een digitale strategie ontwikkeld met behulp van onder andere de Archetypen van meneer Jung.

Huisstijl

Echte kernwaarden voor JoeToe zijn persoonlijkheid, no-nonsense, flexibiliteit en laagdrempeligheid. Op een plezierige en sensitieve manier probeert het uitzendbureau in de omgeving van Ede zich te onderscheiden. Wij hebben deze kernwaarden vertaald naar een aansluitende unieke huisstijl. Ook hebben we deze huisstijl vertaald naar een pakkend webdesign. Tot slot hebben we de website ontwikkeld.   

Voor de basis van de huisstijl hebben we gekozen voor een combinatie van de kleuren donkerblauw en oranje. Oranje wordt veelal geassocieerd met vrolijkheid, warme, energie en vriendschap. Bovendien is oranje een zeer geaccepteerde kleur onder jongeren. Zij zijn onderdeel van de doelgroep van JoeToe. Verder hebben we gekozen voor donkerblauw. Dit staat voor diepte en stabiliteit. Het symboliseert vertrouwen, zelfverzekerdheid, intelligentie en loyaliteit. 

iMac mockup JoeToe

Webdesign

Tijdens het ontwikkelen van het webdesign hebben we gekozen voor strakke lijnen en hoeken om duidelijkheid te creëren. Door deze strakke hoeken te combineren met de buttons met ovale hoeken, hebben we geprobeerd dynamiek in het webdesign te krijgen. Verder komt de vormentaal door de hele website terug. Uiteraard sluit deze vormentaal volledig aan bij uitzendbureau JoeToe. 

Het overzicht van de vacatures is de kern van de website. Vanuit alle pagina’s wordt naar deze pagina doorgelinkt. Op deze pagina was de wens een filtering te integreren. Zo kunnen potentiële medewerkers eenvoudig gerelateerde vacatures bekijken. Verder hebben we een koppeling gemaakt met de drie social media platformen waar JoeToe sinds kort op actief is. Dit houdt in dat alle blogberichten en vacatures automatisch geplaatst worden op de socials. Ook zijn alle teksten in de website geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines.  

iPhone mockup JoeToe

Volgende fase

In de volgende fase gaan we aan de slag om meertaligheid in de website te integreren. Dit heeft te maken met de toename van buitenlandse medewerkers binnen JoeToe. Ook gaan we aan de slag met de zoekmachineoptimalisatie. Uiteraard zal de website in de komende maanden uitgebreid gaan worden.

Ook een project aangaan met ons?