Website die leads levert

Samen met uitzendbureau JoeToe zijn we een samenwerking gestart om JoeToe online zichtbaar te maken. We hebben de samenwerking opgebouwd uit verschillende fases, waarbij we de eerste fase hebben opgeleverd: een website waarmee JoeToe vacatures kan invullen.

Terug naar overzicht

JoeToe

JoeToe is een uitzendbureau in de regio Ede. Zij hebben het doel om werkgevers en werknemers in contact te brengen om een onderlinge duurzame relatie te bewerkstelligen. Het belangrijkste speerpunt voor de organisatie is het persoonlijke contact. 

Uitzendbureau JoeToe had de behoefte aan een website waarmee zij invulling kunnen geven aan hun vacatures. Een pagina waarop vacatures geplaatst kunnen worden in combinatie met een eenvoudig te besturen CMS was gewenst. Verder was er de behoefte naar een eenvoudige online omgeving waar werknemers hun zogenaamde werknemerskaart en legitimatie voorwaarden konden downloaden. 

Webdesign

Aan de hand van verschillende gesprekken zijn we aan de gang gegaan met het webdesign. We hebben invulling gegeven een functionele vacaturepagina ontwikkeld. We hebben gekozen om een WordPress website te ontwikkelen. Het grote voordeel is dat deze pagina vanuit de backend in het CMS eenvoudig te beheren is. Hierdoor kan de organisatie zoveel vacatures uploaden als zij willen binnen beperkte tijd. 

Voor het ontwikkelen van de website hebben we gekozen om een meerjarig traject te starten. Voor de eerste fase hebben we gekozen om een eenvoudige website te bouwen. In de volgende fase zullen we de website gaan optimaliseren voor de zoekmachine, zodat de website daadwerkelijk ook leads gaat opleveren. 

Ook een project aangaan met ons?