Vernieuwde betrouwbare uitstraling

Met KlimaVerde zijn we een samenwerking aangegaan om offline-klanten ook online te kunnen bedienen. In eerste instantie is er geen webwinkel ingebouwd gezien de complexiteit en variëteit in het aanbod. Bovendien wil KlimaVerde haar klanten graag persoonlijk blijven benaderen.

Terug naar overzicht

KlimaVerde

KlimaVerde is een organisatie die gespecialiseerd is in lucht- en waterwarmtepompen voor de heet watervoorzieningen en het verwarmen en koelen van huizen of projecten. Met het alles-in-een ontzorgpakket bieden zij particulieren en bedrijven de mogelijkheid om met slechts één pakket je volledig te ontzorgen.

De organisatie had behoefte aan een website waarmee zij eenvoudig het online assortiment konden beheren. Een gebruiksvriendelijk CMS was daarom gewenst. Bovendien was er de wens om de huisstijl op een unieke wijze door de website terug te laten komen.

We hebben aan de hand van verschillende gesprekken een webdesign ontwikkeld. Omdat de organisatie aangaf graag een eenvoudig te beheren CMS in gebruik zou willen nemen, hebben we gekozen voor WordPress. Dit geeft KlimaVerde de mogelijkheid eenvoudig het aanbod te beheren. Zo kunnen ze zelf producten toevoegen of verwijderen.

Ook een project aangaan met ons?