Let's talk!
Scroll
Slide

Het belang van ATS voor leadgeneratie

Het belang van ATS voor leadgeneratie.

background raster

Welkom bij Mediabirds, dé partner voor het optimaliseren van jouw website. Wist je dat het koppelen van jouw website aan een ATS (Applicant Tracking System) ervoor kan zorgen dat je meer inzicht krijgt in het gedrag van jouw websitebezoekers en dat het proces van leadgeneratie efficiënter verloopt? Bij Mediabirds helpen we je graag om jouw website te koppelen aan een Applicant Tracking Systeem, zodat je het meeste uit jouw online aanwezigheid haalt.

Het belang van een ATS voor leadgeneratie

Een ATS is een softwaretoepassing die bedrijven helpt bij het volgen en beheren van hun leads. Door jouw website te koppelen aan een ATS, worden alle interacties van jouw websitebezoekers automatisch bijgehouden en opgeslagen. Hierdoor krijg je inzicht in hoe jouw website wordt gebruikt en welke pagina’s het meest populair zijn. Bovendien kunnen leads automatisch worden toegevoegd aan het systeem en kan er een gepersonaliseerde follow-up worden gestuurd om de conversie te verhogen.

Welke ATS past bij jouw bedrijf?

Bij Mediabirds hebben we ervaring met het koppelen van websites aan verschillende ATS-systemen, zoals HubSpot, Hotjar, Leadinfo en SharpSpring. We kunnen je helpen bij het vinden van het juiste ATS voor jouw bedrijf en het naadloos integreren van jouw website met het systeem. Ons team van experts kan je ook helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van een leadgeneratie-strategie op jouw website om het proces verder te optimaliseren.

Van online marketing tot landingspagina’s: wij helpen je verder

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het koppelen van jouw website aan een ATS. We kunnen je ook helpen bij het opzetten van een effectieve online marketingstrategie, het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines, het ontwerpen van aantrekkelijke landingspagina’s en het plaatsen van advertenties op sociale media en andere kanalen. Alles om ervoor te zorgen dat je meer leads genereert en jouw online aanwezigheid verder vergroot.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het koppelen van jouw website aan een ATS of één van onze andere onlinediensten. Wij staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor jouw digitale behoeften.